Pači sa obrezany penis ženam ?

Napíšte otázku
  • Macka
    22.01.2017
    No moj priatel obriezku ma a ja som velmi spokojna uz pomaly 4 roky. Sex je super ci oralny alebo normal. Nestazujem si pride mi to viac hygienyckejsie ako pri neobrezanom penise. A je to tak aj naozaj! A je viac krajsi teda aspon pre mna. A chlap aj viac vydrzi pri sexe. Uz by som neobrezaneho ani nechcela. =D
    • Vojto
      13.06.2023
      Som obrezaný cca 2 mesiace. Podstúpil so to dá sa povedať z rozmaru, zvedavosti a experimentovania. Tá koža mi tam vadila. Teraz je to ok, neľutujem. Akurát som to nepovedal svojej polovičke a to bola chyba. Chcel som ju prekvapiť a tak sa aj stalo, tichá domácnosť a nedôvera.
  • mina
    19.01.2017
    Mam skusenost s chlapom co ma obriezku a je to poloarab.vlastne som ani netusila ze ju ma bo vzdy bola tma. on zvycajne cosi popil ked uz prislo na vec tak mu klesol.potom to uz dlho trvalo az to cloveka nebavi:) a to sa vzdy chvali ze za uplne triezva je akoze diabol.to neviem bo este uplne triezvy nebol.
  • Damian
    24.12.2016
    Ja sa bojím že to bude trochu bolieť ako išiel bi som ale strach robí svoje
    • Roman Sokol
      28.12.2016
      Strach nemusíte mat ale rešpekt áno , pri terajšej modernej anestéze / lokálnej sa nemusíte ničoho báť , RS
    • Guli
      08.03.2020
      Dajú ti do žily pol litra vodky infúzie budeš na mol spyty nebudeš nič cítiť
  • 111
    17.11.2016
    Emil čo sa tyka obriezky možem len odporučať zvlašť ak je to aj pre zdravotny problem - napr. taky ako som mal ja. Od malička sa my nedala stiahnuť predkožka - ked som bol už v puberte tak a uvedomil som si to - začal som ju pomali stahovať až som si ju stiahol . teraz mam 57 rokov Pri sexe zvlašť ked bol ud veľmi tvrdy my na kraji praskla predkožka a urobili sa na kraji take male ranky , ktoré do zahojenia ajboleli. No v poslednych rokov - 5 -7 rokov dozadu už to bolo horšie predkožka bola už do okola popraska a zhrubnuta na pohľad nepekna - asi by ho žiadna žena do pusy nezobrala - lea by bola opita ab oneviem čo. NAVIAC MY SPOSOBOVALO PROBLEM PRI MOčENI -KEDžE SOM STIAHOL PREDKOžKU ALEBO ROBIL čOKOLVEK VžDY SOM OBSTIAL NOHAVICE -TO LEZLO UZ TAK NERVY AZ SOM SA ROZHODOL PRE OBRIEZKU - AKO NIEKTORY HOVORIA ZE PO ZAKROKU BOLI - NEVIEM MNA TO VOBEC NEBOLO A UZ šTVRTY DEN po zakroku som snažil o sulož - po 8 dnoch som suložil jak divy a tak tri tyždne každy den - po dobu som ho aj mal napuchnuty , ale nevadilo pri suloži - s počiatku som ho mal tak 5 cm hruby a ťažko ho bolo dostať do ženy -na prvy raz aj trošku sa jej natrhla smerom ku konečniku - na sucho so to nešlo aj pre mna to nebolo dobre priliš tesne - ale užil som si to - nakolko sa tri ždne som dosiahol orgazmus tak 3 krat - to bola parada. Po troch tyždnov sa to vratilo do normalu mam ho trošku hrubší ALE VYZERA OVELA KRAJšIE AKO PRED TYM .lEN SKODA ,ZE NEZASTAL TAK HRUBY .
  • Jano
    14.11.2016
    Dobrý deň Čo sa týka vzhľadu tak sa moja priateľka jednoznačne nevyjadrila, ale čo sa týka kvality vyjadrila sa jednoznačne kladne. Puritáni ďalej nečítať. Musím povedať že moje zakrivenie smerom nadol už takmer nie je, hygiena sa zjednodušila až neuveriteľne, častejšie sa vzruším, dokážem sa lepšie ovládať, lepšie uspokojiť priateľku (vlastne má so mnou niekedy keď sa rozohním až starosti) a samozrejme som sebavedomejší. Pár vecí na ktoré som bol zvyknutý sa zmenilo a to že technika orálneho uspokojovania sa pri obriezke musí zmeniť (môžete niekedy aj musíte byť na žaluď drsnejšie) nehovoriac o tom že tam už nič neprekáža, pri prvom zasunutí je potreba ho nejak zvlhčiť, alebo aj nie, podľa chuti. A masturbácia môže mať (aspoň u mňa) dva podoby. Jedna bez lubrikantu čo je vlastne klasika a druhá lepšia s lubrikantom. Pohľad ako si prechádzam cez celý naolejovaný penis a nič tam neprekáža je proste super. Osobne ak by som mal ešte o pár cm väčší úd nešiel by som do obriezky možno až keby som bol starší a mal partnerku po prvom bábätku.
  • kingusssss
    21.10.2016
    ja to mam a som happy us davno som to mal urobit
  • Robo
    05.10.2016
    Jasne, je to vec nazoru, pisem na zaklade vlastneho pocitu a skusenosti, ale urcite by som to neurobil svojim detom len z nabozenskeho dovodu ako ta pani. Nech sa rozhodne kazdy za seba.
  • Barbara
    08.07.2016
    Chcem poradiť.moze zarast penis aj pre nedostatok sexu?
  • Nona
    06.07.2016
    Ja mam manžela moslima a možem povedať, ze oveľa viac sa mi páci obrezany penis aj z hygienického hľadiska. Pod tou kozkou sa môžu množiť baktérie podľa mna a taktiež aj sex je perfektný... Dnes sme dali robiť obriezku našim dvom synom, starší ma tri a pol roka a mladší osem mesiacov. Verím, ze sme urobili dobre, ze v budúcnosti nás za to nebudú preklínať... Starší syn mal trochu problém s tou predkožkou, lekár nám odporučil obriezku a tak sme dali obom...
    • Robo
      30.09.2016
      Uz Vam nic ine neostava, len verit, ze ste urobili dobre aj ked Vasi synovia uz nebudu vediet, ake to je mat predkozku, co je skoda.
  • Martin
    02.07.2016
    skusal uz niekto tantra masaz? http://www.sexlinda.sk/sk/uvod/tantra-niki/1183/detail-sluzby