Konstatovanie

Napíšte otázku
  • Milena
    25.11.2010
    Chcem len povedat ze si myslim ze obriezka ma naozaj svoje vyhody. Manzel bol obrezany ako babatko s kulturnych dovodov viac menej, a ked budeme mat synceka tiez ho planujeme dat obrezat ako malickeho. Naozaj ako zena si myslim ze sexualny vztah mam lepsi ako s byvalym partnerom (ktory obrezany nebol, aj ked netvrdim ze vsetko je len o tom) a naozaj podla mna je penis krajsi a je to hygienickejsie. Tak isto sa obriezkou u malickeho dietata predchadza frustracii sposobenej operacnym zakrokom v puberte ked sa mozu vyskytnut komplikacie ako fimoza atd.
  • Peter
    10.11.2010
    Ahojte, rozmýšlam o tom, či si dať spraviť obriezku ale ako chodim po fórach tak tým viac som rozhodnutý pre nu. mal by som otazku pre tých čo ju maju spravenu. Je pravda že penis po obriezke je v stoporenom stave vačši kedže ho ebrzdi uzdička ?
    • Marcel
      22.11.2010
      Zdravim Peter, no tazko povedat ci je vacsi ale pokial si mal kratku uzdicku a mal si zalud na konci zahnuty tak je to to sposob ako odstranit zahnutie a v konecnom dosledku penis tak vyzera dlhsi ale hlavne nieje pri styku tak intenzivne drazdeny zalud co uvidis aj na svojej vydrzi pocas milovania.
    • Peter
      08.05.2011
      Ano, je to pravda. Penis nieje stláčaný predkožkou a je väčší už aj v kludnom stave.
    • Mastro_antonio
      26.09.2011
      Penis nie je ani tak vacsi, ako skor iny... kazdopadne doporucujem aj kompletne odstranenie uzdicky
    • Jan
      29.11.2011
      Mne sa penis po obriezke zmensil, nakolko kozu ktoru odstranili nemaju ako nahradit. Mam pocit a potvrdila mi to aj moja partnerka (teraz je uz manzelka) ze predtym som mal kozu volnejsiu na penise, teraz je napata. Myslim ze tym zabranuje penisu, aby sa viac postavil. Mozno sa to natiahne, obriezku mi robil pan Sokol asi 1 a pol roka dozadu.
  • Marcel
    28.09.2010
    Ahoj Juraj, som rad ze si napisal na mail. Vyzera to tak ze tato tema je malo popularna na publikovanie. Obriezka z nas nerobi nic lepsie ani horsie akurat zaujimavejsie na pohlad.Ak mas este nejake otazky smelo do toho. Pekny den
  • Marcel
    16.09.2010
    Dobry den, nebol som sice na zakroku vo Vasom zariadeni a podstupil som ho v dospelom veku a tak viem porovnat hygienu a sexualny zivot pred a po obriezke. Musim konstatovat ze po zakroku je to v hygiene jednoduchsie hlavne v lete a prezivanie milovania omnoho uspokojujucejsie pre partnerku! Ak mam hodnotit zakrok vrele odporucam! Ak budete mat nerozhodnych pacientov hodte kludne temu do fora rad pomozem mojim nazorom. Kontaktakt na mna marcellock@pobox.sk
    • Jozef
      17.09.2010
      Zdravim ta, na tvoj prispevok som natrafil nahodou a kedze ja som tiez nejaky ten rok po obriezke tak viem ze to co pises je pravda. Akurat v spolocnych sprchach su niektore pohlady dost zretelne zaskocene. Je nas takych na slovensku asi mensina. Ahoj a vela zdaru.