Erekcia po obriezke

Napíšte otázku
  • Jan
    22.04.2015
    Dobrý deň doporučujem navštíviť stránku www.lepsia-erekcia.sk kde sú produkty do podrobna popísané, takže si tam vybere naozaj každý. Sám som vyskúšal Zerex a musím povedať , že funguje.
    • Roman Sokol
      03.05.2015
      Milý Ján , na stránke , ktorú doporučujete sa piše len o výživových doplnkoch , ani jeden z nich nemá povoleníe nazývať so LIEK !!!! Asi sám viete prečo..... buďte takí dobrí a dajte na Vasej stránke tiež diskusné fórum , kde môže každý slobodne napísať a jeho príspevok bude ihneď uverejnený .... Rovnako ako na tomto fóre , ja som Vam dával už 3 x otázku na fórum , ale ani raz som sa nedočkal ani zverejnenia a ani odpovede ... Prečo ? Že by to bolo tym že neponúkajú lieky a klamú mužov , ktorí majú problém ?
  • Fero
    25.08.2014
    Milan,myslím si, že s obriezkou to nebude mať nič spoločné, neviem Váš problém takto asi nikto nevyrieši, môže to mať viac aspektov, ktoré pri čítaní príspevku nevieme, a to možno, že ste v nejakom strese, zmena zamestnania, problémy vo vzťahu, rodinné problémy, problém v zamestnaní nároky priateľky atď. atď, čiže si skôr myslím, že je tu nejaký psychický problém. Možno sa mýlim, tiež som po obriezke, možno sa mi to tiež časom stane /dúfam, že nie/ a budem múdrejší.
    • maros
      24.09.2014
      Fero ahoj, skus zverejnit foto priatelky mozno najdeme riesenie na problem. ;-)
  • milan
    24.08.2014
    Dobry den.mam problem.asi dva tyzdne nemozem mat erekciu je ochabnuty,pri partnerke sa nevzrusim.dovtedy to bolo bez problemov.kde moze byt problem zdravotne som nezaznamenal ziadnu zmenu.mam pol roka po obriezke.ako to mam riesit poradte.dakujem.
    • Roman Sokol
      28.09.2014
      MIlan , ako vypadá Váš problém teraz ?
  • Fero
    28.05.2014
    Chcel by som sa vás opýtať akú fyziológiu má obrezaný penis, mám na mysli, keď sa prišije koža o penis, ten sa pri sexe stoporí zväčší svoj objem, avšak si myslím, že koža nie je až tak elastická, aby penis v pokojnom stave mal výzor taký, že nebude vidieť nadbytočnú kožu, ktorá by mohla vyzerať ako ovísajúca, a či nebude bolieť pri toporení ako sa bude koža naťahovať. Pýtam sa preto, lebo som sa rozhodol, že postúpim obriezku a potreboval by som čo najviac informácií. Ešte hádam toľko, že zákrok chcem podstúpiť z dôvodu, že pri pokojnom stave viem predkožku stiahnuť cez žaľuď bez problémov,v stoporenom stave sa však nedá cez neho pretiahnuť, keď sa to aj podarí je to veľmi bolestivé a koža sa hneď vráti naspäť.Ďakujem za odpoveď.
    • Roman Sokol
      02.06.2014
      Nerozumiem dosť dobre. Vaše otázke , skúste podať otázku trosku inak, RS