Stehy po obriezke

Napíšte otázku
  • Teo
    27.04.2016
    Zdravím som druhý deň po obriezke....nedali mi v nemocnici žiadnu mastičku...vadí to moc? A dali mi asi 5 injekcii na umrtvenie čiže mam penis napuchnuty....kedy asi opuch zmizne?
    • Roman Sokol
      28.04.2016
      kúpte si Framykoin a lokálne si ho dávajte , 5 injekcii je dosť , u nás dávame 2-3 , opuch zmizne
  • Teo
    27.04.2016
    U
  • Jano
    29.02.2016
    Dobrý deň Chcel by som sa opýtať či je možné použiť nejakú mastičku na rýchlejšie hojenie jazvy už po zahojení rany napr. vyššie spomenutý Dermazulen. Tiež by som sa rád opýtal na vzhľad obriezky (bol som operovaný inde), či bude potrebná oprava alebo je to normálny vývoj (musím povedať že na jednej časti mi príde užšia a všimol som si že sa mi kvôli tomu deformuje žaluď a po stranách je tam kože trochu viac).
    • .
      03.03.2016
      S tou mastičkou ti asi moc neporadím (niesom doktor) a čo sa týka výsledku - vzhľadu operácie, tak pokial si bol na obriezke v súkromnej ambulancii (platil si za to), tak ich samozrejme kontaktuj, že nie si spokojný so vzhľadom a podobne a ako by sa to dalo napraviť. V prípade že si bol u dr. Sokola tak by reoperácia mala byť zdarma (len mu napíš mail, zrejme si vopred vypýta fotky aby vedel ako to momentálne približne vyzerá). Veľa šťastia prajem ;)
  • ryan
    06.10.2015
  • ryan
    06.10.2015
    som 6 dní po zákroku v práci som si musel zobrať dovolenku, lebo nemôžem používať repík...žalud je krvavý a citlivý, posúvam sa po centimetroch a všetci sa čudujú, prečo nie som na PN... NA TENTO ZáKROK pacient nemá nárok byť doma aspoň pár dní?
    • .
      06.10.2015
      Ahoj, ja som bol po zákroku doma celý týždeň (s tým rozdielom že ja som ešte študent a teda si môžem zohnať ospravdlnenku na nejakú dobu). Ak si bol u Dr. Sokola, tak ste si mohli na pár dní vypýtať priepustku, myslím že by vám ju bez problémov vypísal. Inak ja osobne som nosil obväz takmer celé tie 2 týždne, prakticky až kým mi nevypadali stehy (tie sa začali uvoľnovať medzi 2. a 3. týždňom). Ako to myslíte, že máte žaluď krvavý ? Myslíte červený, teda podliaty krvou alebo že priamo na ňom je krv ? Ak ho totižto nosíte bez obväzu, tak si tým neustálym obtieraním o bielizeň musí zvyknúť....pripravte sa na to že sa vám môže za pár dní zosušiť, bude mať povrch ako keď máte napr. suché ruky (počas zimy často viditeľné) alebo pery - koža vám na ňom ostane taká popukaná, no mne to behom pár dní zmizlo, opadlo. Držím palce s liečením, ak náhodou potrebujete s niečim poradiť tak píšte, pokúsim sa vám pomôcť :) (niesom doktor, len /pomerne spokojný/ pacient)
  • gogo
    20.04.2015
    Dobrý som 3 den po obriezke opuch mizne citlivost začíná byt mierna 1 steh mi uz vypadol ale bojim SA pretiahnut kozku cez zalud
    • Roman Sokol
      21.04.2015
      kde Vám robili obriezku keď máte ešte kožu cez žaľuď , išlo o čiastočnú obriezku ?
  • Ivan 72
    11.04.2015
    Dobrý deň, mám 16dní po komplet obriezke. Pravidelne repík.... stehy až na zopár vypadli. V mieste zrastu sa mi vytvorili 3 také cysty alebo zrasty vo veľkosti Tic-Tac...( sú nebolestivé ale pri stoporení si ich uvedomujem )je to v poriadku, alebo mám vyhľadať svojho lekára?
    • Roman Sokol
      19.04.2015
      Pekný deň, myslím , že som Vám už odpovedal v e-mailovej komunikácii
  • Andrej
    24.02.2015
    Mám jednu otázku som deň od obriezky a mám napuchnutú tú časť kde mám stehy je to zlé?
  • djnz450
    04.06.2014
    dobry den pan doktor, prvy steh mi vypadol uz 4ty den po operacii, nasledne dalsie dva na 6ty den.. po prvom stehu ostala mala ranka a mierne to tam hnisa, co mam robit? mam velky opuch pod zaludom, a tieto stehy vypadli na jeho hornej strane, takze to tam moc nedycha, lebo predkozka je tam dost pritiahnuta, kvoli tomu opuchu.. co odporucate?
    • ja
      11.08.2018
      Aj Vám opuch prešiel normálne? mne dali nato antibiotiká a rozmýšlam, či ich brať
  • jan
    04.03.2014
    Tak stehy su vonku.odporucam dat radsej vybrat ako cakat pokial vypadnu teda aspon u mna ked na 16den som mal este dost stehov a bolo mi to neprijemne na dotyk.mozem povedat sam som detailista a vzdy muselo byt vsetko presne pri mojej praci.vas kolega co ma operoval je PROFESIONAL PEDANT A PORIADNY MAJSTER pracu odviedol perfektne proste pekne obrezane nic nakrivo do detailu si dal zalezat na svojej praci!!!!tak chcem sa mu podakovat a aj (ciernovlasej)sestricke ktora mu asistovala.dr.Sokol mate dobry tim ludi okolo seba co vedia pomahat ludom.