Opuch po zakroku

Napíšte otázku
  • Filip
    21.09.2020
    Dobrý deň, mám 16 rokov a som 4 dni po obriezke v úplnej anestézii (nebol som operovaný u vás). Opuch pomaly mizne, dávam si 2krát za deň repikové obklady avšak žaluď je extrémne suchý vyzerá až zvraskavene, je to normálne? Prispôsobí sa alebo s tým mám niečo robiť? Čím najlepšie si to je natierať?
  • Roman Sokol
    17.02.2020
    Dobrý deň a obriezka bola robená u nás? Záleží na tom, koľko dní ste po zákroku obriezky, mierny opuch tesne po zákroku je prirodzený, potom už by nemal byť. Ak by opuch neustúpil, rozhodne kontaktujte ambulanciu, kde vám zákrok robili.
  • Dominik
    17.02.2020
    Dobrý deň,Chcel by som sa Vás opýtať mám obriezku som po operácii a mám opuch stále si natieram pipik s ibalgin gélom čo mám robiť vedeli by Ste mi pomôcť? Ďakujem
  • Tomáš
    03.02.2019
    Zdravim som 3 dni po obriezke a vpravo na jednej strane sa mi asi tvorí dosť velky opuch v mieste kde mám štichy. Je to normálne? V pondelok si idem kúpiť Betadine a zatial natieram repíkom.
    • Roman Sokol
      03.02.2019
      pošlite foto na môj email , ďakujem
  • Zuzulienka
    07.10.2018
    Dobry vecer,moj 3rocny syn je 5ty den po zakroku.robili mu ciastocnu obriezku,no strasne zle sa mu to hoji.asi sa mu to zapalilo.pipika sa mu nemozem ani dotknut.ma na nom ako keby hnis alebo taky hruby maz.strasne place ked mu to chcem utriet s gazou a harmancekom.
  • Lukas
    08.04.2018
    Zdravim, zajtra to budu 2 mesiace po operacii a rana je stale opuchnutu. Na pravej strane je take 1cm miesto nafuknute a lava strane je tiez opuchnuta, a koza taka “pokrcena”. Na dotyk nic neboli, ani pri masturbacii. Trval niekomu opuch takto dlho a kedy zmizol? Ako urychlit aby ten opuch ustupil? Zmizne vobec?
    • Roman Sokol
      09.04.2018
      pošlite email , posúdim Váš stav , ďakujem
  • Miro
    27.02.2018
    Zdravím Absolboval som čiastočnu obriezku na začiatku roka nie u Vás. Všetko sa mi zahojílo ale predložka ostala ako keby opuchnuta v kľudnom stave sa dá pretiahnuť ale aj tak opačnom prípade vôbec alebo na silu čo dosť boli. Doktor čo mi zákrok správil hovorí že to chce čas no už sú dva mesiace skoro od zákroku ale ten opuch ostáva.Otazka teda mam ešte čakať alebo vyhľadať inú pomoc. Ďakujem
    • Roman Sokol
      27.02.2018
      pošlite foto na roman.sokol@urology.sk a posúdim situáciu
  • cautee
    02.01.2018
    caute, ja som opuch po obriezke asi týždeň , všetko sa to dalo ale vydržať,dr.sokol mi vysvetlil pred obriezkou,ze ta, asi budem mat opuch , takze som s tym aj pocital,teraz je vsetko ok , aj esteticky aj funkcne, dakujem celemu kolektivu za super pristup a profesionalitu, kiezby to tak bolo vsade
  • Peter
    26.11.2017
    Som asi 2 mesiace po obriezke a opuch stále pretrváva a macam ho 2x denne v vlažnej vode a v nej mám víťazok z harmanceka pomaličky sa ten opuch povoľuje koža uz neje taká napnuta ale neje niečo aby opuch sa stratil oveľa skôr poprosím o radu na môj email:peter.zicha27@gmail.com
  • Mama
    02.06.2017
    Dobrý deň. Môj syn je približne dva týždne po úplnej obriezke. Bol v celkovej anestéze. Velmi dobre to znášal, nemal takmer žiadne bolesti, opuch aj modriny pekne ustúpili. Dnes však ma zavolal na WC lebo po tom ako cikal vytieklo mu trochu jasno červenej krvi priamo z močovej rúrky, teda dierky. Stalo sa to už tri krát. Môže to byť tým že má žaluď ešte citlivý? Vyzerá to totiž že ma ranku na okraji dierky. Ďakujem.
    • Roman Sokol
      03.06.2017
      je to dosť dlhý čas po obriezke aby sa niečo takéto udialo , pošlite nám fotku , na moj email