Keloidy-plastika uzdičky/obriezka

Napíšte otázku
  • Fero
    14.07.2017
    Zdravím Vás... Moja priateľka po mne chce, aby som nosil zalud trvale obnazený. Kecal som o tom s bratom a povedal mi, že manželka jeho raz bola naruziva az priveľmi a pretrhla mu uzdicku a bratovi sa odvtedy obnazuje zalud, resp. keď si stiahne predkozku, tak mu to tak drží za žaluďom stale, mne však nie. Pomohla by frenuloplastika k trvale obnazenemu zaludu? Ďakujem za odpoveď.
  • david
    10.05.2017
    Dobrý deň, taktiež mám otázku ohľadom uzdičky podľa čoho zistím či je krátka alebo normálna. Ale mám problém s predčasnou ejakuláciou. Je treba Vás navštíviť? Za odpoveď vopred pekne ďakujem.
    • jano
      11.05.2017
      Môj neodborný názor na krátku uzdičku znie, že krátka je vtedy keď ju nepretiahneš poriadne cez žaluď v stoporenom stave.
  • jano
    08.05.2017
    Dobrý deň, namiesto normálnych jaziev sa mi tvoria keloidy. Trpím krátkou uzdičkou čo mi spôsobuje pravdepodobne predčasnú ejakuláciu. Najprv som chcel podstúpiť obriezku ale lekár nevylúčil vznik keloidu, respektíve nejakým spôsobom minimalizovať jeho šancu na vznik. Na základe toho premýšľam nad plastikou uzdičky ale bojím sa prípadnej tvorby keloidu. Viete mi prosím Vás poradiť či je to možné podstúpiť a či by ste vedeli nejakým spôsobom minimalizovať tvorbu keloidu?