Vzhľad po obriezke

Napíšte otázku
  • Tomas
    10.08.2016
    Dobrý deň, som už skoro 4 mesiace po obriezke, zákrok vykonával Pán Dr. Holba. Po funkčnej stránke všetko v poriadku no trápi ma estetika, na žaludi mi po uzdičke zostal ako keby taký malý výrastok a uzdička pod žaluďom sa mi zdá ako keby zhrubla, dalo by sa to nejako odstrániť tak aby uzdička vôbec nebola? A ešte jedna vec, v nestoporenom stave sa mi zdá ako keby mi na jednej strane penisu zostalo viac kože ako na druhej, neviem ako sa to presne volalo ala Pán Dr. spomínal niečo, že predkožka bola stočená a nešla priamo alebo také niečo, môže to byť spôsobené aj tým?
    • Roman Sokol
      10.08.2016
      Pošlite , prosim , foto
  • Martin
    09.04.2016
    Ahojte, mám otázku. Prvé dva dni po obriezke som riešil hlavne správnu starostlivosť po obriezke a neriešil som vzhľad. Až teraz som si výsledok obriezky poriadne poprezeral a zarazilo ma vedenie rezu. Myslel som si, že rez bude kopírovať tvar žaluďa po celom obvode. Predná strana je ok, ale na spodnej strane, kde je uzdička, je medzi žaluďom a zašitou kožou holý penis. Ten rez mi pripadá ako strihanie podľa hrnca. V prvom momente som sa vyplašil, že sa mi koža na spodnej strane strhla trochu nižšie, čo je ale asi blbosť. Má takto vyzerať obrezaný penis? Ďakujem
    • .
      10.04.2016
      Ehmmm popravde neviem si predstaviť čo týmto myslíš, no ak máš pocit že je niečo zle a mal by si ísť na reoperáciu, tak kontaktuj doktora ;) No pokiaľ si stále eštelen pár dní po operácii, prípadne týždeň či dva, tak je ešte dosť skoro na celkové zhodnotenie výsledku. U mňa to tiež vyzeralo inak po 2 týždňoch, po mesiaci a po polroku.