Vonkajšie ústie močovej rúry

Napíšte otázku
  • Erik
    09.02.2014
    Tak s obriezkou som spokojný, na zákrok som bol u vás 20 decembra minulého roka, samotná rana už je zahojená len na úzdičke zostala na vrchnej časti taka ako plutvička a na spodnej taka guľka sa spravila. Ako pri sexe mi to nevadí,ale sa mi zda že pri plnej erekcii akoby ta uzdička bola krátka. A neviem či náhodou to nemá spoločne s tým vonkajším ustim močovej rúry že sa trochu jak by tie dva časti nafukli (akoby boli ťahané tou kratkou uzdičkou). No ja neviem čím to fakt môže byť. Tie dve polovičky močovej rúry čím je žaluď zakončený na vrchu sa nafuknu len ked je v klude penis a potom to odznie. Aj take začervenanie som si všimol okolo vystupu močovej rúry.
    • Roman Sokol
      25.02.2014
      Erik , ak ešte pretrváva problém , pošlite mi , prosím , foto na sokolroman@stonline.sk
  • Erik
    04.02.2014
    Pán doktor chcem sa opýtať či ste sa už stretli s opuchom močovej rúry na výstupe zo žaluďa, myslím tie dve časti vonkajšej močovej rúry ktorými je močova rúra ukončená na žaludi ??? Ako ja ani neviem posúdiť či je to opuch ale všimol som si to mesiac po obriezke trošku zasvrbí a zväčši sa to možno o 1 milimeter, raz jedna strana a raz druhá strana močovej rúry na vrchole žaluďa. Viete mi povedať čím to môže byť??? Poslal by som Vám aj foto ale to ťažko uvidíte lebo to je veľmi ťažko bádatelne na fotke.
    • Roman Sokol
      09.02.2014
      Samotná obriezka nemá vplyv na močovú rúru , samozrejme len v prípade kedy bola operacia zle prevedená, ale to si nedokážem predstaviť , obriezka naozaj nemá vplyv na tvar a veľkosť mocovej rúry , teda jej ústia