Samovstrebávací šicí materiál

Napíšte otázku
  • MilanS
    25.08.2016
    Dobrý deň. Zajtra uplynú 3 týždne odkedy som u Vás absolvoval plastiku uzdičky a mám pocit, že sa mi ešte ani jeden steh neuvoľnil. Je možné, že som voči zloženiu tých stehov imúnny? Vôbec by ma to totiž neprekvapilo pri mojej karme :-) Ďakujem za prípadnú odpoveď.
    • Roman Sokol
      26.08.2016
      Pekný deň , občas sa naozaj stehy držia dlhšie ako popisovaných 10 -14 dní , ak by nevypadli do konca týždňa , tak si ich vyberte , alebo príďte k nám a my ich vyberieme. Roman Sokol
  • .
    17.04.2016
    Neni zač, som rád že som pomohol a držím palce s uzdravením! :) Len tak zo zvedavosti, bol si na operácii zo zdravotných dôvodov či dobrovoľne?
    • Juraj
      18.04.2016
      Ď ... U mňa to bol ten prvý dôvod. Zatiaľ je to ešte všetko dosť čerstvé a zvykáme si na seba. Ale už teraz môžem povedať, že v niektorých veciach je to lepšie, než predtým. Tak už sa teším na úplné zahojenie :)
  • .
    17.04.2016
    V mojom prípade prvý vypadol pár dní po 2 týždňoch. Keď som videl, že tá koža je už relatívna ucelená, tak som občas (po sprche) veľmi jemne a s citom skúsil trošičku potiahnuť tie stehy, ktoré už dosť vytŕčali a zrazu proste jeden z nich vyšiel. Aby sme sa rozumeli, nevychádza celý steh, ale len ten uzlík + to čo je vidno zvonku, preto sú rozkladacie - to čo je vnútri v koži/pod kožou sa rozloží. Posledných stehov som sa zbavil myslím že nejak medzi 3. a 4. týždňom. Po tom čo niektorý steh vypadol som vždy len tak pre istotu aplikoval peroxid a po osušení natrel framykoin na miesto kde bol (ale nemyslím si, že to je nejak extra potrebné).
    • Juraj
      17.04.2016
      Ďakujem za praktické skúsenosti :)
  • Robert
    16.04.2016
    Ahoj, ja som dva dni po zakroku, tiez samozrejme samovstrebavaci material, netreba s tym robit nic, same sa to vstrebe, pripadne vypadne, no ja idem este aj na kontrolu.
  • Juraj
    15.04.2016
    Viete mi poradiť, po akej dobe sa začne rozkladať samovstrebávací šicí materiál? A treba mu v tom nejako pomôcť? Doktor mi hneď po zákroku niečo o stehoch vravel, ale v tom strese som si to nezapamätal. Skúsim mu zavolať, ale zaujímajú ma aj Vaše praktické skúsenosti. Som 10 dni po obriezke, rana sa hojí dobre. Ďakujem