Repikovy kupel po obriezke

Napíšte otázku
  • RS=Fero
    27.09.2016
    Roman Sokol = Fero, takže pán Fero = Roman Sokol. Peroxid vodíka nie je po obriezke vôbec potrebný... Po operácii stačí na druhý deň dať dole obväz, a napríklad tampónmi alebo podobnými vecami namočenými v repíku vyčistiť, dezinfikovať miesto rany.. Nie je potrebný žiaden peroxid vodíka, ak vám rana semtam krváca, znova si to obviažte do obväzu (samozrejme nového), ak budete postupovat s čistými rukami a mať ranu neustale obviazanú tak sa vám tam nemá čo usadiť, tzn. žiadna infekcia. Pričom ešte spolu s kúpeľou v repiku stačí bohate 1x za deň, budete mať za týždeň hotovo. Stehy su pri obriezke vstrebatelne, jeden moze vypadnut za tri dni, jeden za tyzden. Je to individualne zalezi od ich vstrebavania, kazdopadne ak tam bude nejaky velmi dlho a nebude vypadavat a bude vam vadit jednoducho ho skratte odstrihnutim, on vnutri zostane, takze sa o nic nebudete bat a nebude vam zavadziat. Operacia je to takmer vzdy bezproblemova, ak mate opuchy, tie mate z infekcie, ktoru ste mohli dostat pocas operacie (ak nebola profesionalna) alebo pocas vaseho kupela a dezinfikovania (ak nebolo dostatocne).
    • Roman Sokol
      27.09.2016
      Podpíšte sa pod svoj príspevok , je chudobné písať tieto vety a byt anonym , peroxid používame po obriezke štandardne a s veľmi dobrým efektom , opuch moze mat viac príčin a máte pravdu ze infekcia je jedna z možnosti , ale tých možných príčin je oveľa oveľa viac, píšte objektívne a nie anonymne
  • :)
    31.08.2015
    Aha, tak v tom prípade som si neni istý, no pán Fero mi prišiel ako človek ktorý chce pomôcť a keďže bol myslím že po obriezke tak by mal vedieť poradiť ako postupovať. Držím palce s uzdravením (mňa to čoskoro pravdepodobne čaká tiež).
    • Roman Sokol
      09.09.2015
      pekný deň , postup vyššie je správny
  • Peter
    30.08.2015
    Pytal som sa preto lebo v inom prispevku v tomto fore to bolo napisane naopak...
  • :)
    30.08.2015
    Hneď 2. príspevok v téme pod touto vašou to je napísané od pána Fera: Hneď na druhý deň po operácii sa treba osprchovať, jemne si dať dolu pôvodný obväz, treba dávať pozor na sprchový gél, aby sa nedostal na ranu. Po osprchovaní, na ranu naniesť striekačkou peroxid vodíka 3 percentný, ranu vysušiť a následne natrieť framykoinovou masťou. Ranu treba prikryť sterilnými štvorčekmi, pokiaľ by rana nekrvácala môžete ju nosiť bez krytia, ale až na druhý deň po zákroku. Na druhý deň po zákroku už môžete použiť bylinný kúpeľ z repíka (vylúhovať sáčik 10 min. v 1 1/2 l vody, a penis si vložte do kúpela na 3-4 min. viac nie. Tento postup opakujete 5-7 dní ráno a večer t.z. dezinfekcia peroxidom - kúpeľ v repíku - namastiť framykoinom. Tiež som absolvoval obriezku, dnes mám 14. deň po, stehy začínajú už vypadávať, rana bola bez zápalu a infekcie, treba sa o ňu starať. Po siedmom dni od zákroku nie je potrebné sa o ranu už špeciálne starať, bežné sprchovanie a hotovo. Ešte aj po 14 dňoch penis na dotyk dosť bolí, čo sa týka masturbácie, preto doposiaľ ani je je možná. Všetko by sa behom 2-3 týždňov malo upraviť, bezpečný sex môžete mať po 4 týždňoch od zákroku. Nabudúce by sa hodilo najprv troška pobehať fórum a radšej až potom sa pýtať. Neni zač ;)
  • Peter
    30.08.2015
    Zdravim..som druhy den po obriezke a dnes by som mal zacat s repikovymi kupelmi,len neviem v akom poradi.mam najprv urobit repikovy kupel,peroxid a framykoin??? alebo peroxid,kupel a framykoin?