Problem s erekciou po obriezke

Napíšte otázku
  • Andrej
    10.10.2020
    Chcem sa opýtať, uz som 4 mesiac po obriezke a nepáči sa mi to, zostali mi tam tvrdé vankúšiky a z horsila sa erekcia Okraje sú úplne ubolene.
    • Lubo
      15.10.2022
      Ja to mam rovnake tiez sa mi zhorsila erekcia po obriezke a moj urolog tvrdi ze to s tym nic nema ale to moze.povedat iba niekto kto obriezku nezazil..
  • Marek
    15.06.2020
    Dobry den, som v stvrtom tyzdni hojenia po obriezke ktora ale nebola robena u vas. Rana sa hoji pekne, nemam uz stehy - vstrebane a brmbolce vypadnute - mal by som ale otazku. Je mozne ze nemozem dosiahnut plnej erekcie koly tomu ze tam je este jazva a doslova citim jak je to tam stiahnute - asi samovstrebavaci siaci material sa musi rozlozit a rana zacelit?Nemohli nieco pokazit? Ci si mam Este pockat a myslite si ze to je ok.. Dakujem pekne za odpoved
    • eddy
      05.07.2020
      Počas krvácania som do seba hodil 3 Ascorutin-y.
    • eddy
      05.07.2020
      Z jednej podtémy som sa dočítal, že by to mohla byť nejaká puknutá cievka. Ale tamten tazateľ písal, že predtým ešte masturboval. Ja ale nie..mohla sa mi tá chrastička prilepiť o stehno počas noci a jak som sa mrvil, tak som si ju strhol? Zajtra idem k urológovi ráno, tak budem múdrejší. Potom podám info.