Nosenie obväzu

Napíšte otázku
  • .
    09.09.2015
    A ešte mám otázku či je možné že sa mi utvorila akási chrastička v okolí uzdičky (myslím že mi bola pri obriezke ponecháná), zrejme sa tam dostal kus obväzu alebo čo, myslel som že je to hnis ale na dotyk je to pevné, takže asi sa jedná o nejakú chrastičku (je z oboch strán zo spodnej časti uzdičky, na každú stranu zaberá cca 3-5mm a na výšku sa postupne zužuje, výšku to má tiež nejak tak do pol cm, možno niečo máličko viac). Ďakujem vopred za odpovede na obe otázky a prajem pekný deň :)
    • Roman Sokol
      10.09.2015
      pekný deň , nedokážem si podľa Vášho popisu predstaviť čo by tam mohlo byť , ak chcete , tak pošlite foto na email roman.sokol@urology.sk
  • .
    09.09.2015
    Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či by vadilo ak by som nosil obväz aj napríklad po týždni na tak dlhú dobu dokým by mi nevypadli stehy - z dôvodu že ak sa nejak dotknem tých stehov je to veľmi citlivé (a jemne bolestivé) a keď to mám v obväze tak je to menej cítiť. Samozrejme že do cca 9tich dní od obriezky klasicky starostlivosť ráno-večer sprcha vodou, repík, peroxid, framykoin a po 10tom dni len každý večer. Čiže otázka znie, môžem nosiť obväz až do úplneho vypadnutia stehov ?
    • Roman Sokol
      10.09.2015
      nosenie obväzu aj celý týždeň nevadí , ale nie je to nutné ....